Φωτογράφιση Κοσμημάτων

Μία φωτογράφιση των κοσμημάτων σας μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη μόνο εάν παρουσιάζει το κόσμημα στην καλύτερή του μορφή, με ρεαλιστικά χρώματα, φανερή την υφή του και τις λεπτομέρειες που το κάνουν αντικείμενο έλξης.

Αφιερώστε λίγα μόνο λεπτά να δείτε εικόνες που έχουμε φωτογραφίσει κοσμήματα διαφόρων δημιουργών από όλη την Ελλάδα και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία προκύψει.

Παρακάτω παραθέτω μερικές πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες.

Χρωματική διόρθωση


Όποιος έχει προσπαθήσει να φωτογραφίσει κόσμημα σε οποιοδήποτε μέρος με οποιαδήποτε ψηφιακή φωτογραφική μηχανή έχει παρατηρήσει πως είναι αδύνατον να πετύχει την πιστότητα των χρωμάτων σε μία φωτογραφία κοσμήματος. Αυτό το πρόβλημα είναι πιο εμφανές όταν πρόκειται για πολλές φωτογραφίες κοσμημάτων για παρουσίαση σε κατάλογο ή σε eshop.

Μείνετε ήσυχοι πως μπορούμε να επιτύχουμε και να παρέχουμε σταθερά σωστό χρώμα σε όλες τις φωτογραφίες που σας παραδίδουμε αφού χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία χρωματικής διόρθωσης.

Φωτογράφιση Κοσμημάτων για κατάλογο

Δείτε μερικές εικόνες από φωτογραφίσεις για κοσμήματα που στόχο είχαν τη δημοσίευση σε κατάλογο. Μερικές απαραίτητες προυποθέσεις για μια επιτυχημένη φωτογράφιση κοσμημάτων για κατάλογο είναι η συμμετρία των θέσεων και των γωνιών σε κάθε πόζα, η σταθερή χρωματική απόδοση και το σωστό κοντραστ. Φυσικά η σωστή έκθεση των μετάλλων στο φως ώστε να ξεχωρίζουν τα υλικά με την πρώτη ματιά.

Φυσικό μέγεθος

Πολλές φορές στον κατάλογο είναι πολύ χρήσιμο τα κοσμήματα να φαίνονται στο φυσικό τους μέγεθος, αυτό βοηθάει τον θεατή να μη μένει στη φαντασία αλλά συνδυάζοντας με την πιστότητα της φωτογραίας να νιώθει πως είναι σαν να έχει δει το πραγματικό κόσμημα. Επιτυχία είναι για το φωτογράφο όταν ένας θεατής δεν νιώθει πως η φωτογραφία του κρύβει κάτι.

 Φωτογράφιση κοσμημάτων σε λευκό φόντο

Εκτός συγκεκριμένων περιπτώσεων τα περισσότερα κοσμήματα μπορούν να έχουν 100% λευκό φόντο από την φωτογράφιση, αυτό ελαχιστοποιεί τις εικόνες που χρειάζονται “ξάκρισμα” ή “ξεφοντάρισμα”. Αυτό μειώνει κι άλλο το χρόνο που εσείς θα έχετε τις εικόνες σας έτοιμες και πάντα είναι χρήσιμο σε φωτογραφίσεις μεγάλης ποσότητας.

επίχρυσα σκουλαρίκια φωτογραφία σε λευκό φόντο για eshop
επίχρυσο βραχιόλι, φωτογραφία σε λευκό φόντο για eshop
επίχρυσα σκουλαρίκια φωτογραφία σε λευκό φόντο για eshop

δείτε περισσότερες…

Φωτογραφίες με μοντέλα

Σε συνεργασία με επαγγελματίες models, stylists, hair stylists και makeup artists μπορείτε να παρουσιάσετε στο κοινό σας προτάσεις και να εμπνεύσετε δημιουργικά τους ακόλουθούς σας. Η σύγχρονη τάση είναι ο δημιουργός να βρίσκεται κοντά στον πελάτη και το επίπεδο καθώς και η ποιότητα αυτής της επικοινωνίας καθορίζει πολλές φορές εάν ένας ακόλουθός σας θα δώσει μερικά like ή θα γίνει ένας πιστός θαυμαστής.

Οι φωτογραφίσεις μπορούν να γίνονται στο στούντιο στην Αθήνα ή σε δικό σας χώρο.

δείτε περισσότερες…

Contemporary Jewelry

δείτε περισσότερες…

Έχετε απορίες; Μπορείτε να μας γράψετε.

6 + 1 =